Welkom bij G&V

Bekijk onze vacatures 👇

About G&V

Met G&V Energy Group zijn we een dynamisch Belgisch groeibedrijf met een duidelijke commitment naar duurzaamheid.

Als grootste onafhankelijke speler op de Belgische markt exploiteren we meer dan 250 tank- en laadstations onder zowel de eigen ‘G&V’ brand, als onder de merken Esso, Shell, Total, Q8, Enora (CNG), Rolande (LNG), Allego (EV). In 2022 gingen we met Allego een duurzame samenwerking aan voor de realisatie van ultra-snelle elektrische laadstations op 100 ‘energy hubs’ in België.

Op vandaag runnen we 30 shops met verschillende shopconcepten die inspelen op de steeds wijzigende noden van de klant (w.o. Breakpoint, Esso Snack & Shop, Delhaize Shop & Go) en dit met meer dan 350 werknemers. Onze shops bieden een breed assortiment met focus op een optimale shopbeleving gekenmerkt door trendy, convenience en healthy.

In 2023 haalden we met onze groep een geconsolideerde omzet van 1.128 mln Euro.

We are passionate people who love what they do

Ons bedrijf wordt gerund met een ijzersterk team van een 50-tal mensen op het hoofdkantoor. We zijn 'Lean and Mean' wat ons de mogelijkheid geeft om in deze evoluerende markt heel snel te schakelen. Met deze vlakke structuur kunnen werkprocedures vlot geoptimaliseerd worden volgens de wijzigende noden op de markt en automatiseren we maximaal. Op die manier komt ruimte vrij voor opleidingen, meer eindverantwoordelijkheid en een boeiende job inhoud, wat onze voortdurende focus op een innovatief duurzaamheidsbeleid ten goede komt.

We willen een belangrijke voortrekker zijn op vlak van duurzaamheid

Dankzij strategische partnerships rolden we een CNG, LNG en EV - netwerk uit. We blijven steeds op zoek naar de meest duurzame oplossingen voor u en uw wagenpark. Bovendien volgen we de jongste technologische evoluties en de sterk veranderende inzichten in de energie en mobiliteitsmarkt op de voet.

Tank- en laadstations, shops & tank- en laadpas

Op vandaag exploiteren we met G&V meer dan 250 car- en truckstations onder zowel onze eigen ‘G&V’ brand, als onder de noemer van Esso, Shell, Total, Q8, Enora (CNG) en Rolande (LNG). We runnen daarnaast 30 shops onder een eigen nieuw concept Breakpoint met een uitgebreid assortiment aan verse broodjes, snacks en koffie, elk voorzien van een cosy zithoek. Een andere belangrijke pijler binnen onze groep is de multibrand tank- en laadpas Caps. Biedt deze toegang tot een netwerk van meer dan 3000 tankstations en 450.000 laadpunten in Europa en is de oplossing voor iedere huidig en toekomstige mobiliteitsbehoefte. Caps biedt bovendien een online platform voor optimaal fleetbeheer en tal van slimme services.

Become part of our G&V Family

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Positive energy and fun atmosphere

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Meet your future colleagues

 • Manoli Garrez

  Onthaal & administratie support

  In mijn job als onthaal & administratie support ben ik het eerste aanspreekpunt en sta ik in voor allerhande administratieve taken binnen het bedrijf. Wat mijn functie zo boeiend maakt, is het multitasken, de variatie en het contact met zowel interne als externe personen. Elke dag is anders en ga elke dag met plezier naar het werk!

 • Colette Cherchye

  Marketing assistant

  Als marketing assistent heb ik een gevarieerde job tussen offline en online marketing. Een belangrijke opdracht is onze allernieuwste brand ‘Breakpoint’ mee op de kaart zetten. Daarnaast blaas ik ook extra leven in de online aanwezigheid van G&V en CAPS. Bij G&V kom je terecht in een dynamisch team, met een open mentaliteit en ruimte voor groei.

 • Els Lapere

  Retail manager Caps card

  Als Retail Manager is het mijn taak om extern de klanten/prospecten te begeleiden in hun keuze naar de beste oplossing voor hun fleet. Het leukste aan mijn job vind ik de afwisseling en diversiteit aan klanten. Wij werken “op maat van onze klanten” en hebben ook heel wat dingen gerealiseerd op vraag/samenwerking met de klanten. Ik hoop nog heel lang te mogen deelmaken van de G&V Family.

 • Leslie Vandewalle

  EV specialist - Marketing

  "Gezien de steeds veranderende toekomst van EV is het van essentieel belang dat onze klanten een aanspreekpunt hebben voor al hun vragen betreffende deze topic. Daarnaast help ik ook mee om zowel de online als offline visibiliteit van CAPS sterker te maken. Bij G&V werd ik warm onthaald door een sterk team met een hands-on mentaliteit en ruimte om het beste in mezelf te ontplooien.”

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?